Nábytok do obývačky  340 produkty

Podkategórie

na stranu

Konferenčný stolík sklenený dizajnový. Rozmer: š120/h.60/v40cm Farebné prevedenie a materiál: tvrdené sklo číre/kov strieborný.

199,00€

Konferenčný stolík sklenený dizajnový. Rozmer: š120/h.60/v40cm Farebné prevedenie a materiál: tvrdené sklo dymové/kov zlatý.

193,00€

Konferenčný stolík kocka sklenený dizajnový. Rozmer: š55/h.55/v55cm Farebné prevedenie a materiál: tvrdené sklo dymové/kov zlatý.

139,00€

Konferenčný stolík v dizajne diamantu, sklenený. Rozmer: š48/h.42/v55cm Farebné prevedenie a materiál: tvrdené sklo dymové/kov strieborný.

209,00€

Konferenčný stolík dizajnový sklenený. Rozmer: š80/h.80/v46cm Farebné prevedenie a materiál: tvrdené sklo dymové/kov strieborný.

132,00€

Konferenčný stolík dizajnový sklenený. Rozmer: š50/h.50/v53cm Farebné prevedenie a materiál: tvrdené sklo dymové/kov strieborný.

104,00€

Konferenčný stolík sklenený dizajnový v tvare šesťuholníka. Rozmer: š42/h.48/v51cm Farebné prevedenie a materiál: tvrdené sklo číre/kov strieborný. Dodávané v demonte

121,00€

Moderný stolík vyrobený v neodolateľnom prevedení kovu a dreva.  Farebné prevedenie a materiál: kov čierny/MDF drevo prírodné v prevedení dubovej dýhy. Rozmer: š50/h30/v50cm Dodávané v demonte.

69,00€

Praktická TV skrinka RTV1D z kolekcie MATOS. Skrinka je rozdelená na 2 časti dieliacou priečkou. Pravá časť obsahuje 1 dvierka a v každej časti sa nachádza 1 polica. Dvierka disponujú jednoduchou rukoväťou podlhovastého tvaru k ľahkému otváraniu. Na zadnej stene otvorenej police sa nachádza praktický otvor na káble. Rozmer: š118,5/h44,5/v42,5cm

89,00€

Moderný konferenčný stolík obdĺžnikového tvaru vhodný do každej modernej obývačky. Farebné prevedenie a materiál: MDF laminovaný/biela. Rozmer: š110/h55/v50cm

74,00€

Rustikálny rozkladací a výškovo nastaviteľný konferenčný stolík. Farebné prevedenie: drevo/ laminátová doska jelša, gaštan, orech, wenge. Rozmer: š120-160/v62-75/h70cm

156,00€

Elegantný konferenčný stôl s funkciou jedálenského stola v modernom duchu. Výhodou tohto stola je nastaviteľná výška.  Rozmer: v56-75/h64/š124cm Farebné prevedenie: drevo /LTD dub sonoma, drevo biele/LTD dub lancelot. Dodávané v demonte.

169,00€

AKCIOVÉ CENY ! o aktuálnych zmenách cien informácie na t.č. 0566285100 Konferenčný stolík LAW/110 z kolekcie HOLTEN.  Stolík je špecifický svojou vrchnou doskou vo farebnom prevedení: dub wotan. Obsahuje tiež spodnú dosku, ktorá plní odkladaciu funkciu.

175,00€

AKCIOVÉ CENY ! o aktuálnych zmenách cien informácie na t.č. 0566285100 Praktický konferernčný stolík LAW/120 z kolekcie ZELE. Originalita tkvie v dizajne, ktorý vytvára otvorený priestor slúžiaci na odkladanie šálok, časopisov a iných vecí.

91,00€

AKCIOVÉ CENY ! o aktuálnych zmenách cien informácie na t.č. 0566285100 Štýlová vitrína REG1W1D/90 z kolekcie ZELE. Pozostáva z 2 častí rozdelených priečkou. Pravá časť s čiastočne presklenými dvierkami obsahuje 3 plné a 1 sklenú policu. V ľavej časti sa nachádzajú 4 plné police. Možnosť dokúpenia energeticky úsporného LED osvetlenia sklených políc.

194,00€

Vitrína REG2W2S. Kolekcia BERGEN je kombináciou štýlovej elegancie a originálneho dizajnu. Nádherná kombinácia geometrických tvarov, originálnych detailov dotvára prirodzený a teplý odtieň dreva v kombinácii s kovovými úchytkami, ktoré sú použité pri všetkých prvkoch kolekcie. Rozmer:  Hĺbka: 47 cm Šírka: 102 cm Výška: 150,5 cm

505,00€

AKCIOVÉ CENY ! o aktuálnych zmenách cien informácie na t.č. 0566285100 Vitrína REG1W2S. Najvyšší komfort užívania je vďaka značkovým pántom a vodiacim koľajničkám, ktoré sú vybavené tichým uzatváracím systémom. Profesionálne kovanie poskytuje spomalenie dvierok v konečnej fáze zatvárania. Rozmer: Hĺbka: 47 cm Šírka: 72 cm Výška: 202 cm

451,00€

Praktický TV stolík RTV2S z kolekcie PORTO. TV stolík obsahuje 2 otvorené police s praktickým otvorom pre káble na zadnej stene a 2 zásuvky na valčekových koľajničkách. Farebné prevedenie: smrekovec Sibiu svetlý/borovica Lorico

108,00€

Detská izba je miesto, kde dieťa môže rozvíjať kreativitu, učiť sa, snívať a zároveň mať pokojný a kvalitný spánok. Podľa odborníkov by mala byť bezpečná, zdravá, svetlá, účelná, príjemná a osobná. Študentská zostava TEYO je super nábytok pre malých i veľkých hrdinov. Konferenčný stolík 120 TEYO je vyrobený z kvalitnej DTD laminovanej v prevedení dub sonoma.

58,00€

O niečo menší ako konferenčný stolík, no stále dostatočne veľký na to, aby ste si odložili šálku čaju, kávu, koláčik, rozčítanú knihu alebo ovládač. Šikovný, praktický, nadčasový, taký je príručný stolík LABON. Má jednoduchú konštrukciu vyrobenú z MDF v bielom matnom prevedení a kovu. Ľahko sa s ním manipuluje vďaka kolieskam.

29,00€

Chcete zaujať na prvý pohľad? Ak áno, tak konferenčný stolík DAMOLI vám v tom pomôže. Jeho krásne farby sa daju ľahko prispôsobiť ku akémukoľvek typu obývacej steny a najlepšie na tom je, že sa k nej dá kombinovať rôzny nábytok aj rôzne farby. Konferenčný stolík DAMOLI má poličku, do ktorej môžete vkladať časopisy, noviny, diaľkové ovládače a pod.

77,00€

Na dizajne záleží. Zakomponujte do svojho interiéru štipku netradičnosti a rozveseľte priestor konferenčným stolíkom PULA. Vyrobený je z DTD laminovanej v nestarnúcej farebnej kombinácii dub sonoma a biela. Na prvý pohľad jednoduchý, a zároveň tak neodolateľný stolík. Pýši sa výškovo nastaviteľnou vrchnou doskou, ktorú ľahko manuálne zdvihnete pomocou...

89,00€

Konferenčný stolík DALEN je nadčasová novinka, ktorá vám ponúka veľa úložného priestoru na časopisy, knihy, TV ovládače a pod. Prevedenie biela a dub wotan elegantne zapadne do vašej obývacej izby. Pre ľahšiu manipuláciu stolík má 4 kolieska. Je vyrobený z DTD laminovanej s hrúbkou 16 mm.

126,00€

Konferenčný stolík je nevyhnutnou súčasťou každej domácnosti. Bez neho by ani tá najpohodlnejšia sedačka neposkytla úplný komfort. Predsa niekde potrebujeme položiť šálku čaju, noviny, koláče alebo ovládače na televízor. Výborným pomocníkom sa stane konferenčný stolík DAWSON. Vyrobený je z DTD laminovanej v kombinácii biela/dub wotan.

114,00€

Tam, kde sa nachádza pohovka či sedacia súprava, nesmie chýbať konferenčný stolík. Predstavujeme vám moderný stolík DALAN, ktorý ozdobí vašu obývačku. Vyrobený je z DTD laminovanej v nadčasovom prevedení dub sonoma. Poskytuje úložný priestor v podobe jedného šuplíka a otvoreného úložného priestoru. Dalan, to je malý multifunkčný pomocník, ktorý ozdobí a...

157,00€

Konferenčný stolík je bezpochyby nevyhnutným doplnkom každej obývacej izby. Vykonáva mnoho funkcií. Či už slúži na odkladanie kníh, časopisov, ovládačov alebo naň servírujete občerstvenie pre návštevu, vždy bude verne stáť po vašom boku. Vyrobený je z DTD laminovanej vo farebnom prevedení dub sonoma /biela.

145,00€

Budete naň odkladať diaľkové ovládanie? Či servírovať občerstvenie pre vaše návštevy? Alebo si naň vyložíte unavené nohy pri sledovaní televízie? Inými slovami, hľadáte kus nábytku, ktorý bude plniť viac funkcií? Ak ste na tieto otázky odpovedali ÁNO, máme pre vás ideálne riešenie, a to set dvoch konferenčných stolíkov ENISOL.

169,00€

Okrem pohodlnej pohovky alebo kresla nesmie v žiadnej obývačke chýbať konferenčný stolík. Elegantný set dvoch stolíkov AMIAS si vás získa už na prvý pohľad. Pôsobí mimoriadne variabilne, môže byť použitý oddelene alebo ako krásny spojený set. Vyrobený je z MDF s PVC fóliou v čiernej farbe, nohy sú z chrómu. Praktický a štýlový pomocník, ktorý sa bude...

98,00€

Krásna, štýlová a praktická, taká je obývacia stena ROSO, navrhnutá pre milovníkov čistých línií a moderného dizajnu. Roso ponúka všetko, čo potrebujete: RTV stolík, ktorý poskytuje dostatok úložného priestoru v podobe dvoch skriniek a otvoreného úložného priestoru; závesnú skrinku, ktorá ukrýva jednu policu; a nakoniec policu na vystavenie všetkých...

165,00€

BRISTOL je štýlová, elegantná obývacia zostava, ktorá to hravo zvládne. Vyrobená je z DTD laminovanej v tajomnom farebnom prevedení dub wotan a lava hnedá super mat. Štyri skrinky poskytujú dostatok úložného priestoru.V moderných domácnostiach sa stal trendom nábytok bez úchytiek. Dvierka sa otvárajú dotykovým systémom PUSH UP.

398,00€

BRISTOL je štýlová, elegantná komoda, ktorá to hravo zvládne. Vyrobená je z DTD laminovanej v tajomnom farebnom prevedení dub wotan a lava hnedá super mat. Štyri skrinky a jeden šuplík poskytujú dostatok úložného priestoru.V moderných domácnostiach sa stal trendom nábytok bez úchytiek. Dvierka sa otvárajú dotykovým systémom PUSH UP.

218,00€

Preto ju zariaďte štýlovo, vkusne a prakticky. Obývacia stena KORFU sa o to postará, stane sa vašou pýchou. Vyrobená je z DTD laminovanej vo farebnom prevedení sivá a dub san remo. Poskytuje dostatok úložného priestoru v podobe RTV stolíka, ktorý má tri skrinky; dvoch políc a dvoch závesných skriniek.

498,00€

Obývacia stena ALICANTE si získa vašu priazeň vďaka krásnej farebnej kombinácii biela a dub grandson. Vyrobená je z kvalitnej DTD laminovanej. Prichádza so všetkým, čo budete potrebovať. Súčasťou je RTV stolík, ktorý má dve skrinky a otvorený úložný priestor. Tiež dve závesné skrinky a niekoľko políc, kde nájdu svoje miesto hodnotné predmety, suveníry či...

327,00€

Čertovsky skvelá obývačka! Taký je nábytok do obývačky CHERIS. Exkluzívny sektor zmení charakter každej miestnosti. Jednoduché línie podčiarkujú nadčasovosť zostavy. Zadovážte si CHERIS, nič viac vám vo vašej obývačke chýbať nebude. Nábytok je vyrobený z DTD laminovanej.

25,00€

Čertovsky skvelá obývačka! Taký je nábytok do obývačky CHERIS. Exkluzívny sektor zmení charakter každej miestnosti. Jednoduché línie podčiarkujú nadčasovosť zostavy. Zadovážte si CHERIS, nič viac vám vo vašej obývačke chýbať nebude. Nábytok je vyrobený z DTD laminovanej.

87,00€

Čertovsky skvelá obývačka! Taký je nábytok do obývačky CHERIS. Exkluzívny sektor zmení charakter každej miestnosti. Jednoduché línie podčiarkujú nadčasovosť zostavy. Zadovážte si CHERIS, nič viac vám vo vašej obývačke chýbať nebude. Nábytok je vyrobený z DTD laminovanej.

97,00€
Zobraziť 73 - 108 z 340 položiek