TK ASIENA Spálňa komplet

Nový produkt

Spálňa je oázou pokoja, miestom, kam sa máme vracať s radosťou. Správne vybavená spálňa nám zaistí pokojné zaspávanie a krásne prebúdzanie. Je to miestnosť, ktorá patrí iba nám. Všetky prvky by nám mali prinášať radosť a pokoj. Poskladajte si spálňu podľa vlastných požiadaviek so zostavou ASIENA.

1 168,00€ s DPH

Nočný stolík ASIENA priestor vizuálne dotvorí a každého očarí svojou funkčnou stránkou. Vyrobený je z kvalitnej DTD laminovanej, korpus v bielom prevedení a šuplíky sú vo vysokom bielom lesku. Stolík poskytuje úložný priestor v podobe dvoch šuplíkov. Súčasťou dodávky sú dva nočné stolíky.

Posteľ ASIENA je vyrobená z kvalitnej DTD laminovanej v nestarnúcom bielom prevedení. Čelo postele je doplnené a ozvláštnené dekoratívnou lištou v bielom vysokom lesku HG. To nie je všetko! Romantickú atmosféru navodí LED osvetlenie v čele postele s bielym svetlom. Posteľ je dodávaná bez roštu a matraca.

Skriňa ASIENA je vyrobená z kvalitnej DTD laminovanej, korpus je v bielom prevedení a posúvacie dvere sú vo vysokom bielom lesku HG. Skriňa poskytuje úložný priestor ukrytý za posúvacími dverami so zrkadlom. Na pravej strane je vešiaková časť. Nad vešiakovou tyčou nájdete jedn

u policu. Na ľavej strane skrine sa nachádza policová časť. Opticky zväčšiť a rozžiariť spálňu dokáže nielen zrkadlo, ale aj LED osvetlenie s bielym svetlom, ktoré je súčasťou dodávky.

Materiál: DTD laminovaná/zrkadlo
Farba: biela/biely vysoký lesk HG
Rozmery skriňa (ŠxHxV): 208x67x213 cm
S posúvacími dverami
So zrkadlom
Policová časť, vešiaková časť
Skriňa dodávaná s LED osvetlením
Rozmery posteľ (ŠxHxV): 168x205x101 cm
Plocha na spanie (ŠxD): 160x200 cm
Nosnosť na jedno lôžko: 100 kg
Posteľ dodávaná bez roštu a bez matraca
Odporúčame rošt v pevnom ráme s rozmerom 160x200 cm
S LED osvetlením (biele podfarbenie)
Rozmery nočný stolík (ŠxHxV): 47x41x35 cm
Dvojšuplíkový
S úchytkami
Súčasťou dodávky sú dva nočné stolíky
Dodávané v demonte

Recenzie Recenzie (0)

Založené na 0 recenzie - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

na splatky nabytok

Časté otázky