TK CATI Matrac sendvičový 5 zónový 80/90

Nový produkt

Ľahnúť si, natiahnuť sa, oddychovať - po tomto túži každý z nás po náročnom pracovnom dni. Je dôležité vybrať si kvalitný matrac, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu. Matrac Cati v od českej firmy MORAVIA COMFORT.

Rozmery: š80-90/h200/v16cm

Materiál: PUR pena/RE pena

Nosnosť: 120kg

K matracu odporúčame zakúpiť rošt z našej ponuky.

148,00€ s DPH

  • 90x200
  • 80x200

Ľahnúť si, natiahnuť sa, oddychovať - po tomto túži každý z nás po náročnom pracovnom dni. Je dôležité vybrať si kvalitný matrac, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu. Matrac Cati v od českej firmy MORAVIA COMFORT. Kombinácia PUR peny a RE peny povýšila tento matrac na kvalitný výrobok. Výstupky na povrchu matraca zabezpečujú optimálne prekrvenie pokožky.

PUR pena je veľmi obľúbená pri výrobe matracov. Vyniká výbornými vlastnosťami. Matrac z PUR peny je na začiatku tuhší, používaním sa stáva komfortnejším bez toho, aby strácal na objeme. Matrace z PUR peny sú veľmi obľúbené kvôli svojim ortopedickým a antialergickým vlastnostiam. Navyše majú nízku hmotnosť, a preto sa s nimi ľahko a jednoducho manipuluje. Najväčšou výhodou tejto peny je odolnosť voči preležaniu, čo je najčastejší dôvod výmeny matraca.

RE pena je recyklovaná drvená pena, ktorá sa vyrába spájaním rôznych materiálov, prevažne sú to studené peny, PUR peny a flexifoam peny. Jednotlivé kúsky sa k sebe spájajú lisovaním pod vysokým tlakom. RE pena dodáva matracu väčšiu tuhosť, tým zvyšuje aj jeho nosnosť.

Matrac je obojstranný, čo zvyšuje jeho hodnotu. Použiť ho môžete na pevný ale aj polohovací rošt.

Matrac je s piatimi zónami, čo znamená, že jeho povrch je rozdelený na niekoľko pásiem s odlišnou tvrdosťou a výstuhou. Zóny matraca sú miesta s rozdielnou tvrdosťou materiálu, ktoré poskytujú aj rozdielnu oporu. Tým sa zabráni preležaninám v miestach väčšej záťaže. Matrac sa veľmi jednoducho prispôsobí vášmu telu.

Matrac je dodávaný s kvalitným poťahom SILVER, ktorý je možno zvliecť a vyprať v práčke pri teplote 60 °C. So zipsom po celom obvode. Je vyrobený zo 100% polyestera. Poťahová látka so špeciálnou úpravou SILVER, ktorá blokuje a redukuje tvorbu škodlivých zárodkov a baktérií na matracoch. Vysoko kvalitný, striebrom ionizovaný povrch poťahu má antimikrobiálny účinok. Možnosť objednať aj s poťahom ALOE VERA.

Rozmery: š80-90/h200/v16cm

Materiál: PUR pena/RE pena

Nosnosť: 120kg

NATEX NABYTOK SK
NA SPLATKY QUATRO   HOMECREDIT

OBYVACIE IZBY     STUDENTSKE IZBY   JEDALNE    SPALNE

PREDSIENE    KOMODY     SEKTOR

Dodacia doba Individuálna.

Výška 16 cm
Šírka 80-90 cm
Hlbka 200 cm

Recenzie Recenzie (0)

Založené na 0 recenzie - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

na splatky nabytok

Časté otázky