Sektorové predizby  There is 1 product.

Podkategórie

WIP BLANCO sektorový...

BLANCO SÚPRAVA je novinkou na trhu. Je to sektorová predsieň ktorú si môžte vykladať podľa seba a toho čo sa Vám najviac hodí. Veľkou výhodou tejto predsiene sú ABS hrany. Je vo farebnom prevedení: borovica biela/šedá.

WIP KOEN II sektorový...

Sektorový nábytok do predsiene KOEN 2 je nová kolekcia nábytku v modernom dizajne. Vyznačuje sa mohutným vzhľadom, výrazným farebným prevedením a štvorcovými ozdobnými úchytkami.  Kolekciu nábytku charakterizujú masívne skrinky vyrobené z drevotriesky, s dekoratívnym dizajnom vo forme pásov MDF po obvode.

WIP WHITE sektorový...

Sektorový nábytok WHITE je súprava nábytku do predsiene od spoločnosti Gerbor-holding. Vyrába sa v nezvyčajnom a vzácnom odtieni jaseň snehový/borovica so striebornou alebo zlatou dekoráciou. Nábytok sa vyznačuje elegantným frézovaním fasád, masívnymi rámami, ozdobnými rímsami a štýlovými kovovými držadlami okrúhleho tvaru vo farbe povrchovej úpravy.

WIP SELENE sektorový...

Sektorový nábytok Selene vám prináša skvelú interpretáciu súčasných trendov a nadčasový vzhľad. Biela farba podčiarknutá vysokým leskom alebo dub sonoma vytvára čistý a moderný dizajn s mnohými možnosťami usporiadania nábytku. Rukoväte nábytku sú jemne integrované do štruktúry dvierok a zdôrazňujú modernú formu nábytku. Nábytok zo série Selene a jeho početné komponenty vytvoria priestor, ktorý je odpoveďou na vašu predstavu o dokonalom interiéri.

WIP LUCCA sektorový...

Moderný minimalistický nábytok Lucca v univerzálnej bielej farbe, vďaka ktorému si môžete zariadiť modernú predsieň. Funkčné zásuvky udržia poriadok a svetlé farby rozjasnia interiér, ktorý stačí doplniť obľúbeným príslušenstvom.

Vešiakový panel so zrkadlom vhodný na zariadenie predsiene. Materiál DTD laminovaná, predné časti sú vyrobené z MDF bielej farby - extra vysoký lesk, s elegantnými doplnkami v hnedej farbe TRUFLA, korpus bielej farby, odolná voči poškriabaniu, vlhkosti, vysokej teplote. Dvierka skrinky majú moderne zaoblené hrany. Rozmer (ŠxHxV): 88x35x194,5cm

104,00€
Zobraziť 1 - 1 z 1 položky