DANEX MIND FOAM PILLOW Ezüstszálas párna

Új termék

SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN 15€

MIND FOAM PILLOW Ezüstszálas párna

Egyenletes alátámasztást és puha formakövetést nyújt, megelőzve a nyakfájást és az arcbőr gyűrődését a pihentető alvás közben. Kiváló légáteresztő képességének köszönhetően nagyon kellemes alvási klímát biztosít.

Az ezüstionos kezelésnek köszönhetően Higiénikus, baktérium, gomba és poratka  mentes.  

60,00€ (bruttó)

Termékleírás:

Anatómiai kialakítású emlékezőhab párna ezüstionos kezeléssel.

Méret:  72/72/13cm

Az emlékezőhab párnák speciális  viszkoelasztikus alapanyagból készülnek. tökéletes formakövetés és egyenletes alátámasztás jellemzi.

Egyenletesen követi a nyak ívét oldalt- és hanyattfekvésben egyaránt és megfelelő magasságban tartja a fejet ahhoz, hogy a nyaki gerincszakasz oldalt vagy hanyattfekvő pozícióban is egyenes maradjon. 

Silver protect

A párnában található ezüst szál  lebontja a negatív elektrosztatikus energiákat, megvédve a testet annak káros hatásaitól, valamint ezüst ionokat bocsájt ki, melyek megsemmisítik az atka lárvákat. Az ezüstszálas párnákban található egyes szálak felületén ezüst ionok vannak megkötve, igy azok a rendszeres mosás során sem vesznek el, hosszű évekig ellátják feladatukat. Legfontosabb tulajdonsága az antibakteriális hatás és az esetleges kellemetlen szagok semlegesitése. Higiénikus, baktérium, gomba és poratka  mentes.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak  bátran  ügyfélszolgálatunkhoz a +421 56 62 85 100,  + 421 56 63 83 547 telefonszámokon.Munkatársaink készségesen állnak az Önök rendelkezésére! 

Rendelés Magyarországrol e-mail-ben.
natexkralovskychlmec@gmail.com

FIZETÉS ÉS BEHOZATAL

1 - Zemplén  2 - Bereg 3 - Bihar 4 - Heves 5 - Nógrád 6 - Komárom
7 - Sopron 8 - Vas 9 - Veszprém 10 - Fejér 11 - Pest
12 - Nagykun-Szolnok 13 - Békés 14 - Csongrád 15 - Bács Kiskun 16 - Tolna 17 - Baranya 18 - Somogy 19 - Zala

1-6/10€ 6-11/20€ 12-19/25€

Szlovák bútorok

A magyar látogatóknak magyar nyelvű változata van. Kattintson ide