MRAVA ELBA Manželská posteľ z Brestového dreva

Nový produkt

Posteľ Elba 160 až 180 v jedinečnom originálnom dizajne z brestového kartáčovaného dreva s dekoračnou kresbou štruktúry dreva. Hrúbka masívu je 40 mm.

Posteľ je vhodná do dizajnových interiérov, vyniká atypickým spracovaním, v interiéroch pôsobí ako dominujúci centrálny prvok, preto je vhodná do väčších vnútorných priestorov.

len v limitovanom počte
úložný priestor ÚP MAXI v celej posteli

3 006,00€ s DPH

Bez matraca!
olejová povrchová úprava
len v limitovanom počte
výškovo nastaviteľné nosné kovanie pre rôzne vysoké rošty a matrace
úložný priestor ÚP MAXI v celej posteli
vrátane roštov s prístupom do úložného priestoru (na výber rošty Double BVP T6 / Double HN T5 PVP / Masív BVP) bez matracov
súčasťou postele sú aj nočné stolíky

Na olejovú úpravu sa používajú vysychavé oleje Natura Oil, ktoré sú zmesou prírodných olejov modifikovaných prírodnými živicami a nearomatických rozpúšťadiel. Povrchová úprava prostredníctvom oleja zvýrazní prirodzenú štruktúru dreva. Špeciálne zložky oleja sa absorbujú a vytvoria suchý, vode odolný povrch. Po olejovaní ostane drevo prirodzene priedušné a nezmení svoj tvar vplyvom tekutiny alebo chemickej látky.

Brestové drevo je tvrdé, húževnaté s veľmi dobrými mechanickými vlastnosťami a trvanlivosťou min. 30 rokov. Farebná rozdielnosť v štruktúre dreva a nízky podiel brestového dreva v našich lesoch ho predurčuje na výrobu luxusného nábytku v limitovaných sériach.
"Každý kus je jedinečný a nezameniteľný originál. Neexistujú dve rovnaké kópie."

NATEX NABYTOK SK
NA SPLATKY QUATRO   HOMECREDIT
ROSTY POSTELE

Recenzie Recenzie (0)

Založené na 0 recenzie - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

na splatky nabytok

Časté otázky